Robicie sobie czasami takie ćwiczenia?

https://youtu.be/zAEAgFqkKoM
Jak najbardziej. Jeżeli własny trawnik mamy krótszy - warto takie ćwiczenie przy okazji odwiedzenia dłuższego pasa. Co ważne - warto tez zwrócić uwagę na warunki atmosferyczne. Zupełnie inaczej skrzydło będzie się zachowywać przy +30°C i +15°C, z silniejszym wiatrem i bez.
Hm, czy na pewno prędkościomierz był sprawny? 38km/h w dwie osoby na P15. Producent musiałby się tu wypowiedzieć
Wszystko było nowe więc nie było żadnej pomyłki, prędkościomierz sprawny na bank, wiem że takie sprawdzanie było nieodpowiedzialne, ale pasażer był wówczas bardzo zachwycony tym skrzydłem, nie nagrywałem wówczas kamerką z oczywistych powodów, takie latanie jest naganne, nie mam zamiaru powtarzać tego ,,wyczynu,, pozdrawiam.Ryszard Lewandowski pisze: ↑pt sie 18, 2017 6:21 amJak najbardziej. Jeżeli własny trawnik mamy krótszy - warto takie ćwiczenie przy okazji odwiedzenia dłuższego pasa. Co ważne - warto tez zwrócić uwagę na warunki atmosferyczne. Zupełnie inaczej skrzydło będzie się zachowywać przy +30°C i +15°C, z silniejszym wiatrem i bez.
Hm, czy na pewno prędkościomierz był sprawny? 38km/h w dwie osoby na P15. Producent musiałby się tu wypowiedzieć![]()